Forum Klanu FightingDreamers
Mam prosbe jesli tos zna jais build dla Fs'a z gm lub bez to napiszcie pls
ja aktualnie mam taki build:Shield Explosion,Storm crush ,blade of jungement,shield ray
Ostatnio edytowany przez Remi (2008-04-02 18:45:49)
no coz jesli chodzi o bulidy to raczej sie ich nie zdradza zwelaszcza jesli chodzi o bulidy do pvp
bulid na pve to najczesciej 3-4 skile o dosc duzym dmg oraz o sporym polu razenia ja jako fb do pve uzywam skili z completera, g.mastera, a.mastera oraz z a.experta
Elek, powiem Ci tyle A.M u FB po Ep2 suxuje, nigdzie go nie uzywam, za maly dps ma ;]
W sumie am u fb ma spory zasieg i jest dosc silny, ale nie do pvp;p
no coz jesli chodzi o pvp to ja takze nie uzywam a.mastera
skil ten uzywam tylko do walki z mobami poniewaz atakuje wszystko dookola mnie z zasuiegiem 2 no i nie ma co mowic ma calkiem niezly dmg
Ale jest za wolny, ja wyciagne 2 skilami wiecej i szybciej niz Ty 1 ^^
AoE skili i tak mam dosyc duzo wiec ten 1 mnie nie zbawi, a dobre combo ciezko zrobic po ep2 z A.M nawet na mobki... Bo stun bedzie sie w czasie nie miescic
Stun z Infernal Stigmy trwa 8 sec? A am coola sie 5+sec?
no coz nie przecze po e2 a.m nie jst zbyt wystrzalowym skilem ale ja tam go lubie dlatego uzywam
a do pvp mam wlasny bulid co prawda nie dziala przeciwko wszystkim ale w wiekszosci przypadkow sie sprawdza ;p
Maniek nie wyrobisz am+stigma
Am+Stigma=9,2 cool Stigma stun 8s przez 1,2s zdazysz nie raz pasc
Takie male porownanko
I tak nic nie zmienia faktu ze Cabal zszedl na psy ;X
z checia bym pogral w cabala ale znowu mnie dc meczy;/ tym razem częstsze. Pozatym ladna pogoda i szkola;/
zielony
z gm tylko ;/
radze wbic compa ;] i wtedy masz universalne combo dla FSa ;]
Comp G.Master Comp Shield Ray
Comp 9lvl
G.MAster 9lvl
Shield Ray 18lvl
przegladajac filmiki znalazlem combo dla fsa w stylu gm comp 2 novice dosc ciekawe;] tak pozatym to np. kapa (fb) używa novicow w combo na pvp
Ostatnio edytowany przez Maniek (2008-06-28 21:26:41)
ja sam uzywam skili z niskich rankow do pvp mimo ze maja niski dmg to maja dobry cast a do tego dobre "dodatki" ktore skutecznie utrudniaja zycie innym
co lepsze ja nie mam seta do pvp (na crit dmg jak wszyscy) a wygrywam pvp
Ja all mam na hp i def rate ale i tak bronie mam na dmg ;]
Ellek czasami wygrywasz pvp ^^ i to z jakimis low lvlami bo ze mna jakos ci to nie idzie. I nie zaprzeczaj nawet, bo jeszcze filmik nakrece o twoich porazkach na pvp i swiat ujrzy co potrafisz
te cwaniak ja nie mam seta na pvp jak ty hihi a ty potrafisz wygrac tylko jak "ci crit siadzie"
a tak to slabiutko
Ale ty masz o class ranke wyzej i dbl transa jak wbije 130 lvl to inaczej pogadamy i nawet bez critica cie zmiazdze
hehehe pomazyc dobra rzecz
Szkoda ze ja przestalem grac w cabala na globalu, dzisjaj tam pewnie bym niezle kosił^^